29.04.2009

The fabulous Moschino scarf


This is an Olive Oil scarf by Moschino, it absolutely brillant, becouse there are all those messages that led up to - Moschino:

,,Without it you are nobody
I'm not talking about a lot of clothes.
D.V"

,,It helps you get down the stairs"

,,It helps you get up in the morning"

,,It's a way of life"

,,MOSCHINO"

And Olive Oil presented in different styles

It's a must on a wish list:D

23.04.2009

Balmain the ITcollection of this season

Daca te gandesti la cea mai vizibila colectie a acestui sezon spui desigur Balmain.

Mai mult ca sigur ca ai vazut deja celebrul sacou cu umeri supradimensionati si tinte pe multe bloguri de street wear, pe red carpet-uri, la prezentari de moda sau in diverse poze de moda de pe diverse siteuri. O colega de-a mea spunea: ,,Aoleu, iar sacoul asta, este peste tot". Intradevar, nu cred ca in ultima perioada un sacou a fost atat de mediatizat ca acesta. Pantalonii prespalati se poarta din nou, dar cine a pus accent pe ei? Casa Balmain. Se zvonea ca sunt jeansii perfecti, dar ca au un pret exagerat, dar Mango a gasit deja solutia si au copiat modelul.

Sa mai vorbim de rochii? Eu nu ma satur niciodata prinvindu-le: croiala, culorile dar marele wow vine cand vezi pietrele de pe curele, care fac cu adevarat rochia sa struluceasca. Sunt absolut geniale. Aceste rochii sunt greu de inlocuit, inca nu am vazut ceva asemanator.
Dar cine este geniul din spatele acestei colectii? Christophe Decardin este maestrul care a creat aceasta colectie care aduce o revenire a stilului disco si care pune accent pe lux si eleganta. Enjoy it, i never can't get enough of it.
Nu-i asa ca este colectia sezonului?

Louis Vuitton - un nou concept de promovare

Fie ca motivul este criza economica sau simpla dorinta de inovatie si de a aduce ceva nou in moda, designerii schimba metodele traditionale de promovare a modei. Gareth Pugh a propus o prezentare proiectata pe un ecran, in care modelele erau ilustratii virtuale, iar acum Mark Jacobs pentru Louis Vuitton propune ilustratii in loc de modele in catalogul de promovare al accesorilor sale.


Mie imi place foarte mut acest tip de promovare, este chiar unul mai chic si stilish si atrage foarte usor atentia.


*And for the love of the designer Mark Jacob look what funny picture i found:>16.04.2009

Addicted to writing


Owen Wilson spunea în ,,Marley an me”:,, I wrote an articole about X, wrote an article about Y, wrote an article about why I write articles”.
De ce scriu, de ce scriem, de ce avem dorinţa asta obsesivă de a scrie? Asta este o întrebare pe care mulţi ne-o punem în pană de inspiraţie sau în lipsă de timp de a scrie. Când există dorinţa de a scrie ceva este ca şi un post în care autorul spune:,, azi nu am avut inspiratie bla bla bla” şi apoi încheie prin a spune ,,a gata vedeţi ca am reuşit sa creez un post”.
Mulţi spun că scriem, mai ales noi blogării, din frustrări. Câteodată cam aşa e, însă chiar nu le spunem cu adevărat, să fim serioşi ar însemna un post penibil şi nu vrem asta, deaia există ironiile şi desigur metaforele.
Azi vreau să scriu din inspiraţie, dar dacă nu e ce fac? Hmm inventez. Asa facem mulţi, ne creem o lume imaginară în care toate lucrurile decurg perfect, anormal şi foarte bizar şi pe care nimeni nu o întelege.
Dar hai să ne întoarcem la realitate. Scriem dacă vedem o ştire tare şi vrem să o facem publică. ,,Vai fata şti ce s-a mai întâmplat în episodul de azi din The Hills?” sau ,,Bai ia uite cu cine s-a cuplat azi Paris Hilton”. Asta e cam banal, asta nu e pentru mine, un ,,Ooooo!” imi ajunge. Trebuie să scriem despre lucruri un pic mai serioase: e criza în Republica Moldova, facem articol sau criza economică se agravează hmm hai să analizăm situaţia. Nuu, glumesc, a aparut o geanta nouă Chanel…uuu now we’re talking. Totul ţine de hobbiuri, dacă nu ai pasiune şi interes nu poţi scrie, sau scrii degeaba, sigur nu îţi va ieşi ceea ce vrei.
Să scriem pentru că avem ce povesti. Dacă am mers la un eveniment, concert ceva foarte cool şi interesant trebuie să scriem, să ştie lumea ce tari suntem. Of câtă laudă. Păi da de ce nu? Şi începem cu date generale, 2, 3 delaii apoi băgăm o critică de vai de el de eveniment sau vai ce tareee a fost şi o ţinem în duo-ul ,,tare-marfă” pe alocuri băgăm şi ,,genial” şi gata rupem gura lumii, oftică şi invidie stârnim.
We write couse we want to, and we love it for good.
Live.Love.Write

02.04.2009

Vreau o alta realitate...


Când eram mica vroiam o căsuţă doar a mea în care să-mi construiesc lumea virtuală. Acum am o casuţa de messenger sau fereastră cum îi zic unii. Cred ca traiesc mai mult online decât offline.
Dar... în offline e viaţa adevarată, acolo simţi emoţiile, atingerile, bucuriile şi plăcerile adevărate. Ţoţi s-au mutat in online, nu exişti dacă nu eşti acolo pentru că pierzi marea adunare de oameni din jurul calculatoarelor comunicând prin loluri şi emoticoane. Omg daca nu şti ce e tare pe mess.
Şi după te mai întrebi de ce nu mai vezi aşa de des emoţii în viaţa de zi cu zi, de ce oamenii sunt inexpresivi şi trişti, de ce pe faţă unora nu se poate citi nimic, sau de ce unii pot vorbi dar în esenţa nu pot spune nimc? Mintea lor e in online.
Expresii ca: ,,ajung acasă şi îmi pun super avatar”, ,,oare ce status să-mi pun azi” sau ,,dacă îmi dă căsuţă în seara asta”? ,,Oo dacă mă sarută în seara asta”? Un singur smylei pupic şi devin mai fericită.
M-am hotărât să zâmbesc mai mult în offline, de online nu mă voi lipsi, dar trebuie să mă concentrez pe real, stiţi cât de multe poate face un simplu zâmbet?

Hai sa ne jucam:)

De multe ori mă gândesc la jocurile copilăriei, la cât de mult îmi plăceau, la cum inventam un joc nou, la zâmbetele prietenilor mei dupa ce rosteam îndemnul ,,Start”. Dar oare acum ce ne opreşte din joacă, după o anumită vârstă oamenii se mai joacă?
Da, ...dar acum e altfel. Eu una mă joc cu privirile trecătorilor, cu zâmbetul meu, mă joc cu hainele când fac o ţinută, mă joc cu minţile oamenilor când le dau o anecdotă sau când îi pun să-mi ghicească preferinţele.
Ne jucăm în pauze să ne omorâm timpul, ne jucăm într-o relaţie până ne hotărâm să facem din ea una serioasă. Sunt 1000 de jocuri nedescoperite, totul ţine de limita imaginaţiei, Let’s play.
Related Posts with Thumbnails