17.03.2009

Masculine Chic shooting la Gradina Capitol

In sfarsit a venit momentul pentru primul meu shooting ca stilist. Am aflat ca Tabu cauta echipa pentru o fotografie tip pictorial si astfel am profitat de ocazie. Am strans echipa ideala si am pornit toate 4 catre unul din cele mai frumoase locuri din Bucuresti, de multi inca nedescoperit: Gradina de vara a fostului cinematograf Capitol, care functioneaza acum ca depozit pentru Teatrul Mic. Printre decorurile fascinante din gradina, iepuri si ruine ale cinematografului am realizat un shooting care a durat 4 ore si a avut ca rezultat 300 de poze.
  • We are proud of it, iata unele din poze:


Concuram cu poza de mai jos voteaz-o aici:

Echipa: Model: Laura
Fotograf: Bitin
Make-up artist: Oana
Stilist: Silvia (me)


05.03.2009

The picture of the day

Ok it's a show but it's very funny:))

Barbie turns 50

Pe 9 martie papusa mereu in trend implineste 50 de ani. Probabil este cea mai iubita papusa, cea mai frumoasa, jucaria pe care toate fetele o doreau sau cu care doreau sa fie asemanate, ,,arati ca o Barbie" este si acum superlativul frumusetii. Cate nu am tanjit in copilarie dupa o Barbie pe care sa o imbracam in roz sau intr-o rochie eleganta. Si ca tot a venit vorba de eleganta, cu ocazia acestei aniversari, designerul Karl Lagerfeld in colaborare cu Collete a creat o linie de haine si accesorii pentru Barbie si Ken. Shootingul colectiei a adus in prim plan papusa alaturi de modelul brazilian Baptiste Giabiconi, o noua conceptie care subliniaza eleganta si frumusetea, take a pick:


Si pentru ca noua pasiune a lui Lagerfeld este de a se axa pe jucarii, iat-o pe Barbie alaturi de ursuletul sau tip minnie me


The new Chanel bag

Colectia Spring summer RTW 2009 Chanel reinventeaza pungile de plastic 31, Rue Cambon oferite clientilor dupa cumpararea unui produs transformandu-le in genti de piele. Iata rezultatul:
Related Posts with Thumbnails