Pagini

29.09.2008

Fenomenul Pitzi

De ceva timp se tot vorbeste despre fetele sclipitoare care ,, ne incanta” si ne dezmiarda privirea de fiecare data cand le vedem la mall, prin cluburi sau pe siteurile specifice. Atentie! cocalari, tarani, manelari sau emo kids acum pitzipoancele tin prima pagina a ziarelor de scandal, tin banii din portofelul bogatanilor sau tin strans poseta de 5 kile cu marca la vedere pentru ca in ziua de azi e ,,COOL” sa fi PITZI.
Taguri: bani, Versace, materiale flu-flu, bani, flori, D&G, toc cui, mini, bani, decolteu, kitsch, Gucci, mertzan’, bani , boss
Aspect: blonda platinat sau suvitzata, 1,75( are tocuri minim 10 cm), rochitze volatile, inflorate, sclipitoare, auriu…muuult auriu, cu o poseta stil Louis Vuitton in mana si boss-ul de 100 de kile in cealalta.
IQ: Does it matter?
Replici: “Iubi/ pisy ce-mi place asta, mi-o cumperi;;)?”
“ Fataaa ai vazut ce geanta tare si-a tras aia, fataaa o sa-mi iau alta mai tare”
Scop in viatza: masina, vila, cariera
Meserii: Fata lu’ X de prin Can Can, Libertatea sau Click, cantareatza, model, femeie de casa care desigur are grija in casa de bunul mers al salariului si al garderobei, prezentatoare tv
Dragoste sau bani?: bani
Barbatul ideal: salariu in euro, minim Mertzan’, cu o casa centrala si mobilata modern
Fericire: multa multa ca-i trai pe picior mare

Acum ziceti si voi cat de COOL e sa fi o Pitzi?

2 comentarii:

Raluca spunea...

tare:))

Anonim spunea...

Pitzy nu-s doar blonde...vin in diverse culori. Bine punctat...pentru ele conteaza foarte mult banii. Cred ca un singur lucru poate fi remarcat la ele, superficialitatea cu ajutorul careia trec prin viata.

Related Posts with Thumbnails