Pagini

12.11.2008

2 Fashioniste şi 2 genţi

Dacă ăş fi întrebată care sunt, după părerea mea, cele mai bine îmbrăcate persoane publice, aş spune: Irina Marinescu în România şi fotomodelul Agyness Deyn în străinătate.

Irina Marinescu: este mereu originală si şi-a creat o marcă personală prin care se identifică: maieul alb, piesă vestimentară pe care o poartă aproape tot timpul. Mai mult, ea este una din puţinele vedete care sţiu cum să se îmbrace pentru covorul roşu.Agyness Deyn: Acest fotomodel carismatic a revoluţionat stilul britanic umplându-l de culoare, amuzament, androginitate si creativitate. Ea poate purta orice, oricât de stupid, pentru că face astfel încât să pară cea mai cool piesă vestimentară. Ea stabileşte trenduri şi străluceşte tot timpul.

Agyness Deyn a stârnit un nou trend: 2 genţi deodată, iar Irina Marinescu a folosit şi ea 2 genţi la un eveniment monden. Pentru că tot se spunea despre noi fetele că avem multe sau chiar prea multe genţi, acum le putem purta si câte 2, pe cele mici desigur, în caz că nu ne decideam niciodată care este mai potrivită pentru un anumit eveniment.

5 comentarii:

Raluca spunea...

ah ce tare:P

fashion:X

Anonim spunea...

nu vad imaginile ... dar demult ma chinui sa scriu despre Irina MArienscu - fashion icon .... un fel de ... pentru ca chiar este

Babacool spunea...

Agyness Deyn e super fashion, ea, asa...:)) dar mie, ca trasaturi imi place mai mult Gemma Ward. De fapt, daca as fi baiat, n-as mai avea nicio relatie niciodata. As sta pur si simplu sa ma casatoresc cu Gemma:))

Andreea spunea...

irina m. nu poarta 2 genti, desi nu ar fi fost neaparatrea ideea. ea are un clutch personal iar cel mov satinat este primit la evenimentul rimmel, ca mapa de presa si e facut de mihaela glavan. l-au primit toti cei prezenti la eveniment :)

Anonim spunea...

:) asta vroiam sa spun si eu, ca era un plic primit de la un eveniment Rimmel

Related Posts with Thumbnails