Pagini

10.11.2008

50's cent :The Money & The Power show

Ca tot e la moda ca vedetele sa-si faca propriul reality show, a venit si randul lui 50 Cent, ca tot se pierduse de mult din piata muzicala.
Emisiunea nu este despre faptul ca a fost impuscat de 9 ori sau despre cat de tare e el in comparatie cu Kanye West, ci despre el: ce mare om de investitii a fost si vrea ca un tanar sa poata reusi in viatza cum a reusit si el. Wow da tare mai e 50. Ok, raperul (care rapeaza si cand vorbeste in show) va da suma de 100,000 $ (din banii lui!!!! ca tot mentioneaza asta de 100 de ori) celui mai tare, competent, ingenios, strateg concurent, pentru a o investi. In putine cuvinte, eu(50) nu mai am publicitate, dau vreo 100,000 in mod public la mtv, postul imi ofera mai mult, imi fac reclama, imi cresc vanzarile, ce tare sunt eu, a meritat sa fiu impuscat de 9 ori.
Emisiunea se vrea dura, bossul 50 face pe durul si nu se sfieste sa jigneasca concurentii, asistentul doar critica si insulta, iar decorul (corturi, graffuri, hale, schele) sugereaza si el un joc dur in care cel mai puternic castiga, totusi ,,casa” are si un VIP lounge:)).
Sunt curioasa la ce incercari dure va supune 50 concurentii, meanwhile, uitativa si voi, macar din curiozitate sau poate va vine vreo idee de afacere;))

2 comentarii:

Raluca spunea...

imi place stilul de scris :X

50 de centi:>:))

Anonim spunea...

Oau... ironic comentariul tau la adresa cuiva care are succes!E doar invidie sau iti place tie s-o faci pe desteapta? Observ ca o parte din ascultatorii de hip-hop care nu-s pamanteni, ci sub-pamanteni(underground), au o problema cu rapperii care au succes, si ii adora pe cei care nu au.:)) Desi tu ai avut intentia sa fii 'cool' comentand la adresa lui Fiddy, i-ai facut ( fara sa vrei) reclama.
Iti multumesc in numele lui!Tine-o tot asa ...

Peace!

Related Posts with Thumbnails