Pagini

02.11.2008

Muzica te alege:D

Suntem ceea ce ascultam, asta pentru pasionatii de muzica. Totusi de unde vine aceasta diferentiere a oamenilor in functie de ce asculta, aceste categorii: roakeri, hip-hoperi, houseri, minimalisti sau minimanelisti? Sa fie vorba de anturaj, mod de viatza? Eu una zic ca e vorba de ceea ce simti cand asculti un anumit gen si de personalitatea ta, de aceea cred ca muzica te alege, nu spui:Stop! de azi voi fi roaker, ma rog asta are si exceptii ,,funkerii” aia ii stim cu totii, de asculta acasa manele si cum pun primul hanorac pe ei se duc in cluburi si o ard funky pe minimal( adika pentru ei minimal, ca poate sa fie trance , house, electro, ambiental, tot aia e nu?). Personal, nu cred ca esti ceea ce anturaju asculta ,pentru ca sunt o electro-minimalista perasita intr-un grup de muzica destul de comerciala, cei din grup neintelegand ce e ala un sunet mai elecro mixat si nu sunt pasionati de cine mai apare in DjMag, dar totusi ma axez si pe ce asculta restul grupului, ca altfel nu am ajunge nicaieri, dar deep down inside, my soul beats electro;)). Trebuie sa te mulezi la ce asculta grupul ca altfel nu ar mai exista coeziune, cat de des vezi o prietenie intre un hard roaker si un houser? Intre un manelist si un punker, si apropo de roakeri si cateodata punkeri, am o intrebare fundamentala cum se face intodeauna ca ei nu accepta ce ascultam noi Restul, dar noi mai ascultam si melodii de-ale lor si culmea ne plac.
Astfel, simte, traieste si lasa-te purtat de ritmurile preferate, nu conteaza ce pareri au ceilalti, accepta sugestiile, dar nu fi total influentabil, e destula muzica pentru toti, si destule genuri care sa ne formeze personalitatea.

2 comentarii:

Raluca spunea...

hey nu m simt k facand parte din partea comerciala :D si 2 poate exista prietenie intre o electro-minimalista si o rockeritza:D ;))exemplul viu ^_^

Sil spunea...

Poy tu esti stelutza mea minimalista, dar restu cam greu cu genurile astea electro:P
Si da exista prietenie pt ca ea mai asuculta si mel stiute de tine si invers;))

Related Posts with Thumbnails