Pagini

08.12.2008

Media night

In sfarsit balul FJSC ( cea mai tare facultate cu cei mai tari oameni) este finalizat si am primit leapsa your it ( try www.medianight.info) deci trebuie sa scriu despre cei trei jurnalisti cu care as merge la o bere sau ceai sau cafea. So here they are:

1. As merge la o bere Tuborg yummy cu Mircea Badea, el nu suporta denumirea de jurnalist e mai mult prezentator dar tinand cont ca poate comenta presa si e capabil sa scrie, sa aiba o opinie bine argumentata, sa interpreteze, sa fie critic eu il numesc Jurnalist. Si p.s: Omule esti mega funny, carcotasi u suck. Uitati cum ar arata aceasta intalnire:

A da si sa nu uit, i-as spune si: Mircea prietenele mele te adora, te venereaza, unele chiar ar vrea sa le fi sot, felicitari pentru poza ta cu abdomen care le-a indus in starea asta:D.

2. As merge la o cafea buna sau la o bere Peroni cu Mihaela Radulescu, hmm nu neaparat as intreba-o ceva cat i-as spune ca o admir foarte mult pentru ceea ce este, pentru mine ea este modelul unei femei realizate si perfecte: e frumoasa, inteligenta, are o cariera de invidiat, avere si hai sa fim seriosi Dany nu e chiar asa rau si oricum ar putea avea pe oricine si-ar dori. Si da este o prezentatore nu neaparat o jurnalista, dar scrie in revista Elle si scrie foarte bine.

3. As merge la o caffe latte cu Mihaela Spineanu, redactorul sef adjunct Elle, pentru ca stiu ca este un om atat de inteligent si citit incat ai avea multe de invatat de la ea si nu te-ai plictisi cand vorbesti cu ea. Deasemenea, este o buna jurnalista, scrie articole captivante, da idei, face interviuri cu oameni exceptionali, si face niste recenzii care te fac sa spui: da voi cumpara aceasta carte. Si un atu foarte mare la ea este ca desi se vede ca este inteligenta are si un farmec personal prin placerea cu care vorbeste, cu care priveste o persoana, nu am vazut-o vreodata trista cred. Mai mult, e mereu aranjata si dornica de munca (rar vezi asa ceva) si de a asculta idei noi sau de a le modifica. Intr-un cuvant este geniala si cand o sa fiu mare vreau sa fiu ca ea:D.

Cam astea ar fi cele 3 optiuni ale mele. Astept Media night si sper ca va iesi foarte bine si ne vom distra intr-un mare fel.

Leaspa tag your it, who ever wants;)):D

Un comentariu:

Anonim spunea...

hi hi faza cu Mircea ii buna rau .. hi hi

Related Posts with Thumbnails