Pagini

21.02.2009

The fashionable Paris presented by The Simpsons

Abia azi am dat peste un pictorial din Harper's Bazaar cu The Simpsons in Paris prezentand moda alaturi de cei mai celebrii designeri ai momentului, special guest: Linda Evangelista. Apropo cred ca Harper's face cele mai bune si cele mai artistice pictoriale dintre toate revistele, dar sa revin la acesta. Este mai vechi cam de la finele anului 2007, dar poate multi nu sunt familiarizati cu el. Cel mai mult imi place ca la fiecare pagina ilustratorul a reusit sa surpinda cel mai bine tehnica designerului si nota sa personala. Iata ilustratiile:

1.Lanvin: In spate este geniul creator al casei, simpaticul si perfectionistul Albert Elbaz mai mereu cu papion. In prim plan sta Maggie care probeaza o rochie Lanvin cu note caracteristice: forma perfecta, evazata, umeri mari, maneci bufante, Linda poarta si ea o creatie structurala marca Lanvin. Oximoronul o simplitate complexa caracterizeaza cel mai bine creatiile sale. 2. Chanel: In spate sta designerul casei, elegantul Karl Lagerfeld intr-unul din faimoasele sale costume, mereu elegant, mereu la costum, mereu cu cravata. Tot in spate sta Homer care il imita accentuand infatisarea lui serioasa si ganditoare. In prim plan se afla Marge si Linda ambele in rochii couture Chanel, in culori inchise tipice marcii, cu detalii pretioase: pene, paiete.
3. Versace: In spate, designerul Donatella Versace, blonda si cu buze groase, iar in prim plan Linda si Marge in rochii elegante cu aplicatii caracteristice casei Versace, una din ele este roz, culorile stridente si mai ales rozul fiind o nota caracteristica a designerului. Pozitia lui Marge: intinsa pe canapea este specifica Versace( amintiti-va de pictorialul Elle cu Jennifer Lopez si designerii ei preferati, J-lo statea la fel), in plus tine o cupa de sampanie simbol pentru Versace: zona high class si chic a modei.
4. Victor&Rolf: Spate: inseparabilii Victor si Rolf. Cat despe creatii trebuie sa mai amintesc cui ii apartine originalitatea si inovatia in moda? sau cine este mereu diferit? Astfel, sunt infatisate celebrele tinute cu lumini si suport metalic care se modificau in timpul prezentarii de moda si care au uimit pe toata lumea. 5. Jean Paul Gaultier: Creatorul, care poarta mereu ceva marinaresc, iar dungile sau accentele de marinar sunt nelipsite in colectiile sale,ranjind caracteristic. De-o parte si de alta Marge si Linda poarta 2 palarii houte-couture si trenciuri de inspiratie britanica. 6. Louis Vuitton: Pe scena este carismaticul Mark Jacobs imbracat casual ca de obicei. In public, Linda, Marge si Maggie poarta bascutzele marca Vuitton si imbracamintea in culori vi, materiale variate si cu talia accentuata specifice casei Vuitton.

P.S: Biti m-am tinut de cuvant si am indeplinit promisiunea mai in gluma mai in serios de a da o lectie despre designeri.

3 comentarii:

Raluca spunea...

vai cat de tare e postul:X:X:X u're gonna be a great fashion stylist:*

Anonim spunea...

imi place mult. foarte bine scris. si o lectie utila, placuta si amuzanta in acelasi timp pentru "nefashionishti".
pe care din cei 6 ii preferi?

Sil spunea...

@IloveCezar sau biti:)) - imi place Karl Lagerfeld si Albert Elbaz

Related Posts with Thumbnails