Pagini

23.04.2009

Balmain the ITcollection of this season

Daca te gandesti la cea mai vizibila colectie a acestui sezon spui desigur Balmain.

Mai mult ca sigur ca ai vazut deja celebrul sacou cu umeri supradimensionati si tinte pe multe bloguri de street wear, pe red carpet-uri, la prezentari de moda sau in diverse poze de moda de pe diverse siteuri. O colega de-a mea spunea: ,,Aoleu, iar sacoul asta, este peste tot". Intradevar, nu cred ca in ultima perioada un sacou a fost atat de mediatizat ca acesta. Pantalonii prespalati se poarta din nou, dar cine a pus accent pe ei? Casa Balmain. Se zvonea ca sunt jeansii perfecti, dar ca au un pret exagerat, dar Mango a gasit deja solutia si au copiat modelul.

Sa mai vorbim de rochii? Eu nu ma satur niciodata prinvindu-le: croiala, culorile dar marele wow vine cand vezi pietrele de pe curele, care fac cu adevarat rochia sa struluceasca. Sunt absolut geniale. Aceste rochii sunt greu de inlocuit, inca nu am vazut ceva asemanator.
Dar cine este geniul din spatele acestei colectii? Christophe Decardin este maestrul care a creat aceasta colectie care aduce o revenire a stilului disco si care pune accent pe lux si eleganta. Enjoy it, i never can't get enough of it.
Nu-i asa ca este colectia sezonului?

Un comentariu:

Natalia spunea...

great blog, i love fashion too.
invite on my blog! ;))

Related Posts with Thumbnails