Pagini

02.04.2009

Vreau o alta realitate...


Când eram mica vroiam o căsuţă doar a mea în care să-mi construiesc lumea virtuală. Acum am o casuţa de messenger sau fereastră cum îi zic unii. Cred ca traiesc mai mult online decât offline.
Dar... în offline e viaţa adevarată, acolo simţi emoţiile, atingerile, bucuriile şi plăcerile adevărate. Ţoţi s-au mutat in online, nu exişti dacă nu eşti acolo pentru că pierzi marea adunare de oameni din jurul calculatoarelor comunicând prin loluri şi emoticoane. Omg daca nu şti ce e tare pe mess.
Şi după te mai întrebi de ce nu mai vezi aşa de des emoţii în viaţa de zi cu zi, de ce oamenii sunt inexpresivi şi trişti, de ce pe faţă unora nu se poate citi nimic, sau de ce unii pot vorbi dar în esenţa nu pot spune nimc? Mintea lor e in online.
Expresii ca: ,,ajung acasă şi îmi pun super avatar”, ,,oare ce status să-mi pun azi” sau ,,dacă îmi dă căsuţă în seara asta”? ,,Oo dacă mă sarută în seara asta”? Un singur smylei pupic şi devin mai fericită.
M-am hotărât să zâmbesc mai mult în offline, de online nu mă voi lipsi, dar trebuie să mă concentrez pe real, stiţi cât de multe poate face un simplu zâmbet?

Un comentariu:

Raluca spunea...

cine vroia cont face book?:)) ah ah aud?:))

am zis k ma las de mess :D lumea se intreaba ce am patit dak nu intru o seara :)) ;)) orikum nice post:*

Related Posts with Thumbnails