Pagini

06.10.2008

Defenetly.Maybe

Puteti sa ziceti ce vreti, dar eu tot cred in destin, intr-o succesiune a unor intamplari regizate la care suntem supusi. Macar sunteti familiarizati cu ideea ca nimic nu e intamplator sau senzatia de deja-vu, fie ce-o fi, personal nu cred ca traim la voia intamplarii, putem, da, putem face ce vrem, dar lucrurile sunt gandite astfel incat sa fie intr-un fel, daca stim sa profitam bine, daca nu, asta e. Cateodata ai sansa vietii tale in fatza si nu profiti de ea, deoarece nu realizezi ce se intampla, abia dupa regreti. Sau se mai poate intampla sa patesti ceva rau fara motiv, pentru ca apoi sa iasa ceva bun din acel ceva.
Sunt multe exemple din viatza care m-au facut sa ma gandesc: Hmm...traiesc intr-o piesa de teatru, sunt protagonista unui film, de ce totul e asa de bine legat sau cum de coincidenta e atat de mare? Da, coincidentele m-au facut sa cred in destin, si la multe am fost de fatza sau am fost personajul lor. Stiu persoane care si-au regasit prietenii din copilarie, de mult pierduti, in cercuri comune ale actualilor amici, persoane carora li s-a pus sansa pe tava si au sarit peste ea crezand ca o vor mai primi a doua oara, dar degeaba, si-au zis: Ah regret ca nu am facut lucrul asta…De ce sa traim din regrete?Hai mai bine sa traim clipa, daca nu, macar sa fim atenti la semne sau sa ne gandim de 2 ori inainte de a refuza ceva sau de a face ceva ce ne-ar rani.
Unele coincidente ne amuza teribil, dar ne pun si semne de intrebare, am acum unul din cele mai recente exemple la care am fost martor( nu dau nume, persona in cauza va sti:P) eram in parc cu 2 prietene, una povestea ca nu are cum sa-l uite pe fostul ei prieten pentru ca apare ca model in ultima oferta promotionala de la un magazin si ca poate va mai aparea si pe bannere prin oras, si striga razand: Cum sa te uit:X, cand te vad peste tot? si in momentul ala ne uitam pe jos, pe alee parcului: era oferta acelui magazin deschisa la una din paginile cu el: Incredibil ziceam noi, ea a ramas masca, totusi ciudatul eveniment s-a terminat cu un ras copios.

3 comentarii:

Raluca spunea...

hmm :) u know my opinion about this :P am mai discutat si nu are rost sa ma repet.;))

"Stiu persoane care si-au regasit prietenii din copilarie, de mult pierduti, in cercuri comune ale actualilor amici" sounds familiar:))BUT still ,nu suntem personajele niciunei piese nunite "destin".

Raluca spunea...

numite* scz

Irina spunea...

Aaa ce frumos :x

Si eu cred, strongly, ca everything happens for a reason si nimic nu este intamplator.

Related Posts with Thumbnails