Pagini

07.08.2009

Jennifer Aniston - an inspiration

Demult, am inceput sa ma regasesc in Jennifer Aniston sau in personajul mult iubit Rachel din ,,Friends". Rachel ma impresioana pentru umorul ei, pentru stilul ei vestimentar, maturitatea in a rezolva situatii sau pentru faptul ca lucra pentru Ralph Lauren.
Actrita este o fire puternica care a trecut cu multa demnitate si curaj peste multe obstacole si care mai nou este asaltata cu acuze precum ca este o fire foarte singuratica, desi ea mereu spune ca este fericita si nu are regrete, insa tot ea declara acum ceva vreme ca: ,,la sfarsitul vietii cand iti faci inventarul cauti iubirea unei familii" iar ea este singura.
Jennifer Aniston are o frumusete aparte: este acea femeie cu un chip serios, cu clasica coafura dreapta suvitata care o caracterizeaza perfect. Poate intruchipa de la personajul extrem de serios si cu capul pe umeri pana la fata hazlie, sexy, un pic dezorientata si stangace.
Recent, a aparut pe coperta numarului din septembrie al revistei Elle Uk si a dat un interviu numit ,, The resilient actress on humor, honesty and other ambition" de la care aflii lucruri precum ca nu o deranjeaza sa-i fie pusa eticheta de fata singura sau ca in cariera ei este mereu atenta la detalii si acest lucru a facut-o o actrita mai buna.
Jennifer poate fii o insiratie pentru ambitie si ideea de femeie puternica si atragatoare, insa este si un exemplu ca nu trebuie sa ajungi singura la o anumita varsta si ca nu trebuie sa ajungi ca ea.

Iata pictorialul pentru Elle - timeless, aceste poze se muleaza foarte bine pe orice perioada datorita stilul ei clasic si simplu.
















3 comentarii:

Anonim spunea...

O iubesc pe femeia asta!Mi-a plăcut de ea în Friends și în alte filme în care am mai văzut-o.Are un păr superb, un zâmbet adorabil și e acea "girl next door" la care te-ai putea duce oricând să îi ceri zahăr împrumut.Pentru că e atât de dulce...:)

Sil spunea...

exaact:D

Irina spunea...

E pur si simplu adorabila; una din actritele mele preferate. Arata incredibil, are un zambet si un chip minunat. De par nu mai zic :x. De asemenea o actrita foaarte buna. Ce mai...A true role model :x

Related Posts with Thumbnails