Pagini

03.10.2009

De profesie: Fashion blogger

Abia astept momentul in care bloggingul va deveni cu adevarat o meserie in Romania, si la intrebarea ,,si cu ce te ocupi?” sa raspunzi cu mandrie: sunt blogger. Cazuri precum Perez Hilton nu s-au auzit inca la noi in tara si despre o celebritate pe masura nici vorba.
Doresc sa vorbesc in mod special despre bloggingul de moda, o ocupatie din ce in ce mai prezenta, in continua dezvoltare incat poate fi denumita o meserie a viitorului.
Iti imaginezi cum ar fi sa primesti o invitatie la un eveniment de moda pe numele blogului tau si sa ai loc in front row? cum ar fi ca zeci de oameni sa fie foarte curiosi sa afle cu ce te imbraci azi sau care este cea mai recenta achizitie a ta si de unde ai luat-o? Ei bine, in strainatate astfel de lucruri sunt posibile si poate, intr-o zi, vor fi si la noi.
M-am gandit fac un top 3 al blogurilor de moda din strainatate pe care le admir eu cel mai mult si al posesoarelor lor.

1. Rumi, www.fashiontoast.com

Meet Rumi, o blogarita impatimita din California, posesoarea unui blog in care predomina tinutele ei de zi cu zi, in stilul ei caracteristic: hot, non-conformist, minimalist ca imprimeu si cromatica si puternic accesorizat. Rumi adora platformele combinate cu haine simple, casual, accentele rockish si bijuteriile metalice.
Subiecte tratate: Tinute evidentiate prin fotografii originale, achizitii, prezentari de moda, fotografii artistice.
Cu ce se poate lauda? Are aproximativ 200 de persoane care comenteaza la o singura postare de-a sa, are locuri rezervate la prezentarile de moda pe numele blogului sau si a creat un tricou cu numele ei pentru Borders & Frontiers.



2. Alix, www.thecherryblossomgirl.com

Alix ar putea fi foarte usor confundata cu Alice din Wonderland. Blogul ei denota o atmosfera parca desprinsa din aceea poveste, multa veselie, culoare, si un spirit all vintage.
Subiecte tratate: Tinutele sale boeme sau vintage de zi cu zi, cateodata stil pictorial, peisaje fabuloase si lucruri adorabile gasite in calatoriile sau in plimbarile sale.
Cu ce se poate lauda? Este absolventa unei scoli de design, are propria sa linie de haine, face fotografii captivante si are aproximativ 100 de commenturi la o singura postare.





3. Susie Bubble, www.stylebubble.co.uk

Primul lucru care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la Susie este: de unde atata creativitate? Bloggerita poseda un simt artistic absolut fascinant prin care compune cele mai sofisticate, originale si excentrice tinute. In plus are o atitudine care face ca fiecare tinuta sa fie in categoria Well dressed si are o imaginatie de trendsetter.
Subiecte tratate: Hainele ei, viata ei fashion, moda, multa moda de la colectii, pictoriale pana la recomandari stil how to?
Cu ce se poate lauda? Renumele de cea mai celebra bloggerita de moda, lucreaza ca editor la revista si site-ul Dazed & Confused, are un tricou creat de ea pentru Borders & Frontiers si spera ca intr-o zi sa nu mai fie un designer outsider si ca piesele create de ea stil experiment sa fie luate in seama.






2 comentarii:

Andreea spunea...

susie bubble e o mare "figura". nu am mai vazut pe nimeni in blogosfera de moda sa faca cele mai ciudate combinatii vestimentare si culmea sa ii stea si super bine :)in plus, ma tot uit pe bloguri de street fashion si vad din ce in ce mai multe tipe inspirate de stilul ei, ceea ce e si mai tare :)

addicted spunea...

Rusine sa-mi fie ca nu stiam de nici una din ele :|
Uimitor, uimitoare.

Related Posts with Thumbnails