Pagini

17.10.2009

Onix, o colectionara de cercei atipici

Oanei ii puteti spune simplu Onix, precum piatra cu acelasi nume si ii puteti admira mereu cerceii pentru ca nu stii cu ce forma ciudata va aparea in urmatoarea zi. Onix are atat de multi cercei incat ii este prea greu sa ii numere, daca aproximeaza ar spune peste 100, dar sunt cu siguranta mult mai multi. Cand nu a mai gasit forme ciudate a inceput sa-si fabrice singura cercei pornind de la diverse obiecte pe care le prinde cu cateva agatatoare, astfel au aparut cerceii ratusca sau cerceii cadouri de Craciun.
Ii este foarte greu sa se abtina din cumparat cercei atunci cand merge la un targ de handmade sau la diverse magazine de accesorii, iar recordul ei este de trei perechi de cercei cumparate intr-o zi din magazine diferite.
Oana considera ca cei mai ciudati cercei pe care ii are sunt niste ceasuri de mana sau o sticla de sampanie cu un pahar. Dintre formele pe care nu le are, si-ar dori foarte mult sa aiba cercei Wc-uri.
La Onix in colectie gasesti tacamuri de la furculite, la lingurite de diverse dimensiuni pana la pahare in diverse forme. Colectia poate continua cu chitari, casete, casti si alti cercei ,,muzicali". Apoi putem vorbi despre cerceii-pisica in varii modele, tot felul de personaje celebre, cercei hainute, cercei vintage, cercei fulg de nea si cam orice obiect pe care il gasesti prin casa.
Colectioneaza cercei de aproximativ 10 ani si dupa ce a punctat aproape toate formele ciudate ai clasicilor cercei mici din argint, a continuat cu cercei mici din plastic, cercei mari si artistici pana la cercei handmade.
Iata cateva piese din colectia sa personala:


Topul ei personal este:




3 comentarii:

Celestial Dreamer spunea...

sunt draguti intr-adevar

addicted spunea...

I love handmade stuff :D

Raluca spunea...

adorable <3 ducksss;))

Related Posts with Thumbnails