Pagini

08.12.2009

Event: Media night 2009

Pe 10 decembrie 2009 in club The Ark are loc balul atipic al studentilor de la Jurnalism si Stiintele Comunicarii(FJSC). Conceptul se afla deja la o doua editie si se vrea a fi un bal personalizat pe meseria pe care noi, viitorii jurnalisti, o vom urma. Organizatorii acestui eveniment sunt membrii ASJC-Youthpress Romania sau Asociaţia Studenţilor la Jurnalism şi Comunicare.
De ce toate balurile sa fie la fel si sa nu avem macar noi unul cu elemente diferite?
Mister si miss-ul se numesc Fresh Rating star, iar concurentii nu trec prin toate probele traditionale. Intrebarile de cultura generala sau cele legate de jurnalism inlocuiesc clasicele intrebari precum: ,,Ce motto ai in viata? ",,Sau ce ai vrea sa te faci cand vei fi mare? ". Mai mult, iti poti vota favoritii la titlul de Miss/mister popularite chiar de pe site aici si ai la dispozitie un pictorial si cateva filmulete care sa te convinga sa ii votezi.
Si cu ne mai laudam? Pai cu invitati din domeniu care ne povestesc despre meseria lor si ne lanseaza provocari cu premii. Toate ca toate, dar, trebuie sa ne si distram, iar Suie Paparude asigura muzica buna. Pentru ca sunetul ajunge din difuzoare pana-n sange, pentru ca inima ta moare atunci cand sunetul dispare, daca esti pasionat de jurnalism si de domenul media nu trebuie sa ratezi acest event.


Mai multe detalii aflii pe www.medianight.info

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails